Forum lijeve inicijative u suradnji s partnerima organizuje okrugli sto na temu “Ujednačavanje porodiljskih naknada u BiH”. Okrugli sto će se održati u ponedjeljak, 9. novembra 2020. godine, na Grbavici u Međunarodnom centru za djecu i omladinu, s početkom u 15 h.

Panelisti i panelistkinje na ovom okruglom stolu bit će: Malik Garibija, Vesna Hasanović i Hamza Pecar. Oni su ujedno autori/ce politike o porodiljskim naknadama u BiH. Istraživanje na ovu temu koje je provela agencija Kantar kao i javna politika, dostupni su na našoj web-stranici u odjeljku Resursni centar.

Zbog ograničenog broja prisutnih molimo vas da vaše prijave pošaljete na e-mail: info@fli.ba do nedjelje, 8. 11. 2020.

Napomena: S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju uzrokovani pandemijom Korona virusa, od strane organizatora, poduzete su sve mjere sigurnog boravka na ovom događaju što uključuje veći prostor za održavanje fizičke distance, obaveznu dezinfekciju objekta, obaveznu dezinfekciju ruku pri ulasku u prostoriju te ograničen broj prisutnih osoba. Također, uz poštivanje svih ovih pravila nošenje maske je obavezno na ovom događaju te će maske biti dostupne prilikom ulaska u prostoriju.