Udruženje za promociju omladinskog aktivizma POMAK uz podršku općine Centar Sarajevo, raspisuje javni poziv za učešće na jednodnevnom treningu pod nazivom „Javni nastup“.

 

Trening se sastoji od teorijskog i praktičnog dijala. U prvom dijelu treninga učesnici/ce će imati priliku upoznati se sa osnavama prezentacijskih vještina i komunikacije tokom javnog nastupa, značaju verbalne i neverbalne komunikacije, komunikacija sa publikom…,  dok će kroz praktični dio treninga učesnici i učesnice imati priliku za samostalno izlaganje gdje će dobiti detaljne upute za daljnju nadogradnju prezentacijskih vještina.

 

Pravo prijave: mladi (16-30 godina) – srednjoškolci i studenti koji pohađaju srednje škole i fakultete na području općine Centar Sarajevo

 

Datum i mjesto održavanja treninga: Trening će se održati u Sarajevu, u prostorijama udruženja POMAK, ul. Mula Mustafe Bašeskije 7 (preko puta Gradske tržnice).

 

Učesnici/ce mogu birati jedan od dva ponuđena termina 14.04.2015. (utorak) ili 21.04.2015. (utorak).

Trajanje treninga: 1 dan (11-15h)

Način prijave: Prijave dostaviti do 10.04.2015. godine  na mail adresu: info@ugpomak.com. Prijava treba da sadrži:

Naziv: Prijava za trening „Javni nastup“

Podaci o učesniku/ci: Ime i prezime, naziv škole/fakulteta, datum rođenja, tel, e-mail.

Termin za koji se prijavljujete: 14.04.2015 ili 21.04.2015.

Za sve dodatne informacija možete nas kontaktirati putem mail-a info@ugpomak.com  ili direktno na telefon: + 387 61 050 017.

Udruženje zadržava pravo izmjene termina održavanja treninga.

Učešće na treningu je potpuno besplatno.